Voetbalveld Bennekom wordt Openluchtbioscoop

Rotaryclub Bennekom tovert zaterdag 26 mei het hoofdveld van Voetbalvereniging Bennekom om tot een echte openluchtbioscoop. Om 16.00 uur ’s middags draait de film Huisdiergeheimen, ’s avonds om 20.00 uur wordt de prachtige film Captain Fantastic vertoond. De opbrengst van de bijzondere dag komt ten goede aan Make a Wish, de vrijwilligersorganisatie die de liefste wens vervult van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. 

Daar waar de hoofdmacht van de voetbalclub normaal gesproken acteert, zal op 26 mei een gigantisch scherm van 7 x 4 meter worden geplaatst. Hierop zullen de films worden vertoond. ‘Natuurlijk kunnen mensen vanaf de tribune de film bekijken, maar iedereen kan ook een eigen stoel of kleedje meenemen. We hopen dat er zo veel mogelijk mensen gezellig samen naar de films komen kijken’, vertelt Edwin Holtrop, die samen met een aantal enthousiaste leden van Rotaryclub Bennekom het voortouw heeft genomen voor deze unieke filmdag.

Een kaartje voor de filmmiddag kost 7,50 euro per persoon, inclusief een hapje en een drankje. De  tickets voor de avondvoorstelling kosten 15,00 euro (inclusief koffie of thee). Kaartjes zijn te koop bij Geels Woonwarenhuis, Novita Bennekom, VakantieXperts, PLUS Edwin en Astrid Holtrop en Wijnhuis Bennekom. De opbrengst komt volledig ten goede aan het goede doel Make a Wish.

Ga terug